lyofilizovane-ovocie
lyofilizovane-ovocie
lyo-ovocie-zo-zahradky

Lyofilizované ovoce – meruňka, švestka, malina 100 g

Dostupné skladem

Mrazem sušené ovoce (100 %).

10,90 €
1

Ovoce sušené mrazem je 100% čisté ovoce, ze kterého je odstraněná voda.

50 g lyofilizovaného ovoce je vyrobeno ze 400 až 500 g čerstvého ovoce.

Naše lyofilizované ovoce se sbírá v době ideální zralosti. Následně se šetrně suší mrazem, aby bylo:

  • krásně křupavé,
  • zachovalo si chuť a barvu
  • a až 98 % svých výživových hodnot.
  • Je téměř identické s původním ovocem.
  • Je bez konzervantů.

Ovoce, které je možné pěstovat v Evropě, dovážíme ze Srbska. Pěstuje se na mimořádně úrodné půdě. Chuť i vůni ovoce umocňuje velký počet slunečních dnů během období dozrávání. Tyto příznivé přírodní podmínky zaručují dokonalou chuťovou harmonii ovoce. Není divu, že kvalita srbského ovoce dosahuje předního místa v rámci Evropy 🙂.

Jak probíhá výroba tak kvalitního ovoce? Ovoce se dováží na místo zpracování v den sběru z okruhu do 50 km. Takže se ovoce opravdu mrazí v nejvyšší možné kvalitě a v době svojí ideální zralosti, když obsahuje nejvíce vitamínů.

Přinášíme ti prémiovou kvalitu, kterou hledáme i sami pro sebe. Bez kompromisů😉.

Složení: lyofilizované švestky 40 %, lyofilizované meruňky 30 %, lyofilizované maliny 30 %.

Výživové údaje na 100 g: energie 1 619 kJ/387 kcal; tuky 0,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,02 g; sacharidy 88,9 g, z toho cukry 61,2 g; vláknina 5,5 g; bílkoviny 4,7 g; sůl <0,01 g. Příprava: Lyofilizované ovoce je ideální ke konzumaci přímo, k pečení, do jogurtů, sorbetů nebo smoothies.

Skladování: Skladujte v suchu, při teplotě do +25 ˚C a chraňte před přímým slunečním zářením. Spotřebujte do 1 měsíce od otevření. Obal vždy dobře uzavřete.

Vyrobeno na Slovensku.

Země původu ovoce: Srbsko.

100 g