


Snídaňová kaše 350g - mango, ananas, pitahaya (5-6 porcí)
Kaše vhodná (nejen) k snídani. Hotová do 5 minut. S vyváženým a čistým složením.
Kategorie | Zdravé potraviny |
Začínáte svoje ráno kaší? Hledáte novou zajímavou příchuť? Nebo jen hledáte rychlou a výživnou snídani s nádechem léta během celého roku?
Dejte šanci svěžím a originálním příchutím snídaňových kaší od Fitshakeru! Namíchali jsme jednoduché a vyvážené ingredience. Tak aby měly nevšední a zároveň vynikající chuť. A hlavně skvělou výživovou hodnotu. Namíchali jsme kaši z ovesných a pohankových vloček, které skvěle zasytí a doplní potřebnou energii. Při sportu, práci nebo doma. Lyofilizované mango, ananas a prášek z pytahay dodávají kaši exotickou kyselkavou chuť. Sladkost zase kokosový cukr a příjemnou oříškovou chuť doplňuje mandlová mouka a blanšírované mandle.
Tato kaše je skvělá volba pro náročné strávníky i pro začátečníky ve zdravém stravování. Její složení prošlo pozorným okem našich výživových a nutričních poradkyň. Věříme, že si na nás při snídani vždy s láskou vzpomenete. 🙂
Balení: 350 g (5-6 porcí)
Použití: Požadované množství směsi (1 porce = 60–70 g) zalijte cca 120–150 ml horké vody nebo mléka, případně rostlinného nápoje). Promíchejte a nechejte přibližně 5 minut odstát. Kaši můžete dochutit kousky ovoce, oříšky, semínky nebo Fitnutkou.
Inspirujte se i dalšími skvělými tipy na zdravé recepty.
Skladujte v suchu, při teplotě do +25 °C a chraňte před přímým slunečním zářením. Spotřebujte do 1 měsíce od otevření.
Kaše obsahuje jemné ovesné a pohankové vločky, které jsou významným zdrojem sacharidů důležitých pro tělesnou aktivitu a správnou činnost orgánů.
Dalšími složkami kaše jsou kvalitní kousky lyofilizovaného ovoce (ananasu a manga) a prášek z lyofilizovaného dračího ovoce (pitahaya). Lyofilizace je sušení mrazem – tedy odstranění vody z ovoce při velmi nízké teplotě a tlaku. Díky tomuto šetrnému způsobu konzervování si ovoce zachovává všechny vitamíny a minerály, chutná jako čerstvé a prodlouží se jeho trvanlivost.
Oříškovou složku v kaši tvoří mandle, které jsou fantastickým zdrojem vitamínu E, hořčíku, manganu a železa.
Kaše je oslazená kokosovým cukrem, který obsahuje inulin – je to vláknina, která může zpomalovat absorpci glukózy a tím by se dalo vysvětlit tvrzení, že kokosový cukr má nízký glykemický index.