Informace o cvičení
Dnes se budeme bavit o posledním možném blokátorovi našeho hubnutí, a tím je mouka a pečivo. Evka Cikrytová z Jíme Jinak nám znovu řekne množství důležitých informací na toto téma. Zjistíš například:
- Které pečivo je pro náš organismus nejlepší?
- Jak je to s konzumací lepku?
- A co takové kváskové pečivo?
- Je lepší variantou bezlepkové pečení nebo pufované chlebíčky?
Je toho opravdu hodně a opět téměř půlhodinka nabitá doporučeními a radami od Evky. Kromě tohoto tématu bude ve venejku řeč i o chybách, které často dělají vegani a vegetariáni. Pokud tě toto téma nezajímá, tak klidně prvních 10 minut přetoč. ;-)
Pokud tě zajímá o pečivu a mouce více, na Jíme jinak doporučujeme tyto články:
O tom, proč upřednostnit kvásek před droždím
O tom, jaké má složení pečivo ze supermarketů
Pokud neplánuješ vyzkoušet týden bez pečiva, zkus tyto receptíky s kváskem:
Pokud ses na týden bez pečiva dala, tak možná ti k večeři přijdou vhod tyto alternativy: