
Jak na to?
1
V hrnci rozehřejeme olivový olej a přidáme najemno nakrájenou cibuli. Necháme ji pár minut zesklovatět.
2
Přidáme na plátky nakrájený česnek a krátce orestujeme, jen dokud se nerozvoní (asi 1–2 minuty).
3
Zalijeme vývarem, přidáme vločky a tymián. Vaříme přibližně 15 minut, dokud česnek nezměkne.
4
Přilijeme mléko a vše rozmixujeme dohladka.
5
Dochutíme solí a černým pepřem. Podáváme s opečeným celozrnným chlebem.


Zdravá, rychlá a výjimečně chutná – ideální pro každé období.
Užij si ji! A pokud ji vyzkoušíš, pošli nám fotku na Instagram – rádi se podíváme, jak se ti povedla!
Ahoj 😊 Já jsem Sandra. Jsem foodblogerka, autorka receptů a fotografka jídla. Miluji jídlo, život, výlety a svou rodinu. Vařím od malička, a to díky svému tátovi, kterému jsem svůj blog věnovala. Baví mě vytvářet recepty, které jsou jednoduché, snadné, rychlé a vhodné pro každého. Vaření je moje vášeň a doufám, že si ho díky mým receptům zamilujete i vy. Více o mně najdete na mém blogu www.varime.blog
-643949.jpg)

-643949-small.jpg)