
Jednoduché těstoviny s výraznou chutí olomouckých syrečků, rajčaty a bylinkami. Skvělý tip na rychlý oběd nebo večeři, který zasytí a zároveň potěší milovníky netradičních kombinací chutí.
Jak na to?
1
Těstoviny uvaříme podle návodu na obale.
2
Na pánvi rozehřejeme olivový olej a orestujeme na kolečka nakrájenou feferonku.
3
Přidáme konzervu loupaných rajčat, promícháme a necháme dusit přibližně 10 minut, dokud se šťáva nezredukuje.
4
Dochutíme nasekaným libečkem a osolíme.
5
Do omáčky přidáme uvařené těstoviny, promícháme a nakonec posypeme nadrobno nakrájenými olomouckými syrečky. Jemně promícháme a ihned podáváme.

Přeji dobrou chuť!
Úsměv na tváři, vařečka v ruce a stále nové nápady. Tak nějak bych se charakterizovala. Baví mě vymýšlet nové zdravé a hlavně bezlepkové recepty, na kterých si pochutná skutečně každý. Toho, že jsem komunikativní a ráda si povídám s lidmi, si můžete všimnout v rozhovorech, které pravidelně přibývají na našem blogu. Proto, jestli ti chybí motivace, rychle si nějaký přečti.