
Jednoduché a elegantní letní předkrm, který spojuje svěžest zeleniny s plnou chutí brynzy a křupavých ořechů.
Skvělá volba na grilovačku i lehký oběd.
Jak na to?
1
Cuketu omyjeme a podélně nakrájíme na plátky. Lehce osolíme a necháme krátce odstát, aby změkla a lépe se grilovala.
2
Pánev nebo gril jemně potřeme olivovým olejem a rozehřejeme. Plátky cukety ogrilujeme z obou stran dozlatova.
3
V misce smícháme brynzu s řeckým jogurtem a medem. Dochutíme špetkou soli, černým pepřem a promícháme do hladkého krému.
4
Vlašské ořechy nasucho opečeme na pánvi, dokud se nerozvoní, poté je nahrubo nasekáme. Na každý plátek cukety naneseme brynzový krém, posypeme ořechy a ozdobíme čerstvými bylinkami.
-101951-large.png)


Dobrou chuť!
Cítíš, že tvoje tělo po sportování potřebuje více rovnováhy?
Dopřej mu ji ve FITSHAKER OUTDOOR výzvě! Už za pár dní startujeme sérii tréninků na čerstvém vzduchu, která tělo posílí i uvolní – ideální doplněk k letním aktivitám.
Ahoj 😊 Já jsem Sandra. Jsem foodblogerka, autorka receptů a fotografka jídla. Miluji jídlo, život, výlety a svou rodinu. Vařím od malička, a to díky svému tátovi, kterému jsem svůj blog věnovala. Baví mě vytvářet recepty, které jsou jednoduché, snadné, rychlé a vhodné pro každého. Vaření je moje vášeň a doufám, že si ho díky mým receptům zamilujete i vy. Více o mně najdete na mém blogu www.varime.blog