Plněné žampiony s brynzou
30 min
3 porce

Spojení brynzy a hub je opravdu dobrá kombinace. Pokud hledáš recept, kde využiješ právě tyto dvě suroviny, určitě vyzkoušej tuto dobrotu. Je rychlá, snadná a rozhodně u vás doma díky ní nastane jarní nálada.
Jak na to?
1
Ze žampionů odstraníme nožičky a ty nakrájíme najemno.
2
Hlavičky hub dáme na plech tak, aby nám vytvořily malé lodičky.
3
Brynzu, Philadelphii, najemno nakrájenou šalotku, pepř, sladkou mletou papriku a vajíčko společně smícháme.
4
Přidáme zelenou papriku nakrájenou na menší kostky a piniové oříšky, které jsme opekli na suché pánvi.
5
Brynzovou směsí plníme připravené žampiony.
6
Pečeme v troubě asi 15 minut na 180 ˚C.


Tento recept je skvělý tím, že chutná zatepla i zastudena 😊. Nezapomeňte si k němu přidat chutnou pažitku nebo jarní cibulku.