![plněné žampiony s bryndzou](https://d2c9wzes5ckfvo.cloudfront.net/blog/sampiony%20plnene%20bryndzou-813316-202600-medium.jpg)
Spojení brynzy a hub je opravdu dobrá kombinace. Pokud hledáš recept, kde využiješ právě tyto dvě suroviny, určitě vyzkoušej tuto dobrotu. Je rychlá, snadná a rozhodně u vás doma díky ní nastane jarní nálada.
Jak na to?
1
Ze žampionů odstraníme nožičky a ty nakrájíme najemno.
2
Hlavičky hub dáme na plech tak, aby nám vytvořily malé lodičky.
3
Brynzu, Philadelphii, najemno nakrájenou šalotku, pepř, sladkou mletou papriku a vajíčko společně smícháme.
4
Přidáme zelenou papriku nakrájenou na menší kostky a piniové oříšky, které jsme opekli na suché pánvi.
5
Brynzovou směsí plníme připravené žampiony.
6
Pečeme v troubě asi 15 minut na 180 ˚C.
![](https://d2c9wzes5ckfvo.cloudfront.net/blog/plnene%20sampinony-568415-842135-large.jpg)
![](https://d2c9wzes5ckfvo.cloudfront.net/blog/sampinony%20plnene%20s%20bryndzou-498061-954528-large.jpg)
Tento recept je skvělý tím, že chutná zatepla i zastudena 😊. Nezapomeňte si k němu přidat chutnou pažitku nebo jarní cibulku.
Jsem šťastná maminka, manželka a pozitivní žena, která miluje svoji rodinu, zdravé vaření a pečení. Mám radost, když můžu zkoušet nové suroviny, experimentovat v kuchyni, přetvářet nezdravé zákusky na zdravé dobroty, tradiční jídla na jejich netradiční zdravé verze a obzvlášť tvořit recepty vhodné pro děti a lidi s alergií nebo intolerancí lepku, laktózy nebo histaminu (mezi něž sama patřím). Věřím, že moje nápady inspirují i tebe! :-)