Jaro je skoro za dveřmi a na nás čeká spousta mladé a zdravé zeleniny. Pomazánky jsou v tomto období velmi dobrou inspirací. Já jsem si teď vybrala brynzovou. Každý ji většinou zná s červenou paprikou, ale já jsem brynzu zkusila zkombinovat s čerstvým špenátem. Chuť mě příjemně překvapila, doporučuju, vyzkoušej ji i ty.
Jak na to?
1
Brynzu a máslo necháme při pokojové teplotě trochu změknout.
2
Cibuli oloupeme a vložíme do mixéru.
3
Přidáme propraný špenát, máslo a brynzu.
4
Všechno spolu rozmixujeme dohladka.
5
Podáváme na celozrnném chlebu.
Výživové hodnoty na 1 porci:
200 kcal
840 kJ
T:
18 g
B:
14 g
S:
3 g
V:
0.5 g
Přeju dobrou chuť! :-)
Mým snem bylo pomáhat lidem s nadváhou a obezitou. Napsala jsem motivační knihu „Kilá, ktoré mi zmenili život“, kuchařku „Ako dobre jesť a nepribrať“ a diář jako malý tahák pro štíhlou linii. Na svojí stránce chudnem-rozumne.com přispívám články, recepty, někdy i radami o tom, jak co nejlépe a nejzdravěji hubnout bez jojo efektu. Vytvářím výživové plány a snažím se pomáhat lidem, kteří věčně bojují s kily navíc. Výživou a zdravějším vařením se zabývám 9 let. Teď i profesionálně jako výživový poradce.