Recept na jednoduchý tvarohový cheesecake s meruňkami

Sezóna meruněk je sice už pomalu za námi, ale tento skvělý meruňkový cheesecake si můžeš udělat i z kompotu nebo jakéhokoliv jiného ovoce, které je právě aktuální. Cheesecake je rychlý, chutný a určitě si na něm pochutná každá návštěva. :-)
TIP č. 1: Se stévií pracujeme opatrně, protože jí stačí skutečně maličko.
TIP č. 2: Klasickou kontrolu špejlí vynecháme; pokud se cheesecake ve středu jemně “třese”, je to v pořádku a nemusíme se obávat, že není dopečený. ;-)
TIP č. 3: Pokud nemáte čerstvé meruňky, můžete použít do cheesecaku i zavařené.
TIP č. 4: Tento cheesecake bude určitě skvěle chutnat s jakýmkoliv aktuálním ovocem (např. rybíz, švestky, maliny...). :-)
Výživové hodnoty na 1 porci:
215 kcal
900 kJ
T:
11 g
B:
8 g
S:
20 g
V:
1 g


Nech si chutnat! Pokud to budeš dělat s jiným ovocem, napiš ho do komentáře i pro ostatní, ať se taky nebojí vyzkoušet nové verze. 😉