Dnešním receptem tě chci vytáhnout někam k moři. Připravila jsem si podzimní dovolenou na talíři. Tuňákem si připomeneme léto a dýňovým pyré to zabalíme do podzimního šatu, který teď vládne. Pojď si i ty připravit recept, na který potřebuješ jen 4 ingredience + koření.
Jak na to?
1
Dýni zbavíme semínek a nakrájíme na menší kostky.
2
Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a dáme společně s dýní vařit do osolené vody.
3
Když dýně s bramborami změknou, slijeme z nich vodu. Ponorným mixérem rozmixujeme na hladké pyré.
4
Do kaše přidáme máslo, muškátový oříšek, sůl a pepř podle chuti.
5
Tuňáka osolíme a opepříme.
6
Na rozpálenou grilovací pánev dáme pár kapek olivového oleje.
7
Tuňáka zprudka grilujeme 2 minuty z každé strany. Naservírujeme na talíř a můžeme podávat.
Dobrou chuť 😊!
Při zakoupení ročního členství získáváš jako dárek naši fantastickou kuchařskou knihu plnou inspirativních zdravých receptů. Přečti si, jaké další benefity na tebe jako premium člena čekají.
Úsměv na tváři, vařečka v ruce a stále nové nápady. Tak nějak bych se charakterizovala. Baví mě vymýšlet nové zdravé a hlavně bezlepkové recepty, na kterých si pochutná skutečně každý. Toho, že jsem komunikativní a ráda si povídám s lidmi, si můžete všimnout v rozhovorech, které pravidelně přibývají na našem blogu. Proto, jestli ti chybí motivace, rychle si nějaký přečti.