Květen je měsíc, kdy je brynza nejchutnější z celého roku. Proto jsem se rozhodla toho využít a připravila jsem rychlý a lahodný recept právě z tohoto skvělého sýru.
Jak na to?
1
Těstoviny uvaříme klasickým způsobem podle návodu na obalu.
2
Na pánvi zpěníme na oleji šalotku a přidáme 3 větvičky rozmarýnu a žampiony nakrájené na malé kousky.
3
Orestujeme a přidáme brynzu a Lučinu.
4
Mícháme, dokud nám nevznikne hladká omáčka.
5
Rozmarýn odstraníme a omáčku osolíme a opepříme podle chuti. Se solí opatrně, brynza je sama o sobě dost slaná.
6
Nakonec stačí už jen smíchat uvařené těstoviny s omáčkou.
Výživové hodnoty na 1 porci:
535 kcal
2247 kJ
T:
23 g
B:
27 g
S:
55 g
V:
7 g
Rychlé a chutné jídlo, které se dokonale hodí právě k tomuto měsíci. Dobrou chuť!
Dopřej svému tělu nejen kvalitní a zdravou stravu, ale posil i svoji tělesnou stránku výborným cvičením a pohybem. Přidej se k nám a cvič kdekoliv a kdykoliv!
Úsměv na tváři, vařečka v ruce a stále nové nápady. Tak nějak bych se charakterizovala. Baví mě vymýšlet nové zdravé a hlavně bezlepkové recepty, na kterých si pochutná skutečně každý. Toho, že jsem komunikativní a ráda si povídám s lidmi, si můžete všimnout v rozhovorech, které pravidelně přibývají na našem blogu. Proto, jestli ti chybí motivace, rychle si nějaký přečti.