
Oběd hotový do 30 minut se v dnešní uspěchané době vždycky hodí, tak si dnes jeden takový připravíme. Kuřecí soté s edamame fazolkami a cuketou, do kterého přidáme i Fitnutku Kešu & Kokos, chutná skvěle a jeho příprava je velmi jednoduchá i pro začátečníky v kuchyni. 🍽️🥦🍗
Jak na to?
1
Cibuli nakrájíme na kostičky, maso na proužky a cuketu na větší kusy.
2
Na pánvi rozehřejeme kokosový olej a restujeme cibuli dozlatova. Přidáme maso a na vyšší teplotě restujeme přibližně 5 minut, aby se zatáhlo.
3
Maso poprášíme mletou paprikou a kurkumou, osolíme, opepříme, přidáme edamame fazolky (můžeme je vytáhnout z mrazáku o něco dříve) a restujeme další 3 minuty. Poté přidáme cuketu a opět krátce restujeme.
4
Vše podlijeme zeleninovým vývarem a chvíli povaříme. Následně do omáčky přidáme sójovou smetanu a pár kapek citronové šťávy.
5
Nakonec do omáčky vmícháme Fitnutku Kešu & Kokos, která ji krásně zahustí a dochutí.
Tip: Jako přílohu si můžeme připravit kuskus nebo rýži.
Výživové hodnoty na 1 porci:
308 kcal
1295 kJ
T:
12 g
B:
40 g
S:
8 g
V:
3 g


Přeji vám dobrou chuť 😊.
🥣 Zdravá snídaně na dosah!
Vychutnej si lahodné a výživné kaše, které tě zasytí a dodají energii na celý den. 🌞 Jednoduchá příprava, skvělá chuť a kvalitní složení – přesně to, co tvé tělo potřebuje. 💚 Objev je na našem e-shopu a začni den správně! 🛍️✨
Jmenuju se Viki a jsem fotografka a blogerka. Mým největším hobby je kromě jógy a cvičení vaření/pečení a focení, takže Fitshaker je pro mě super místem, kde to všechno můžu zrealizovat a podělit se s vámi o recepty nebo tipy z kuchyně. Miluji zdravé vaření, kvalitní sezónní suroviny, ráda podporuji domácí dodavatele a výrobce potravin a snažím se vytvářet chutné a výživné recepty. Jídlo je důležitou součástí našeho života a, jak se říká, jsme to, co jíme, takže by nám na tom mělo záležet. :-) Můj Instagram @viktoria.janov