Receptů na vynikající zdravé lívance není nikdy dost. Dnes si ukážeme jeden z mých nejoblíbenějších. Já jsem totiž zvyklá si tyto tvarohové lívance připravit večer a vzít na druhý den do práce, i studené chutnají fantasticky. Stačí ti jen pár ingrediencí a za 20 minut máš hotovo. ;-)
Jak na to?
1
Vločky namočíme do mléka a necháme 2 minutky postát, přidáme vajíčko, tvaroh, sirup a trošku skořice.
2
Těsto vymícháme dohladka a pečeme na trošce kokosového oleje.
3
Hotové lívance můžeme potřít zbylým tvarohem (cca 1 lžíci na 1 lívanec), dát na něj banán nakrájený na kolečka a ozdobit čerstvým ovocem, např. borůvkami.
Tip: Předtím než natřeme tvaroh na lívance, můžeme ho ochutit medem podle chuti (cca 1 lžičku medu na 100 g tvarohu, případně i méně).
Jsem zvědavá, jestli se také necháš zlákat receptem a vyzkoušíš. Pokud ano, těším se, pokud dáš vědět, jestli ti lívance chutnaly. :-)
Úsměv na tváři, vařečka v ruce a stále nové nápady. Tak nějak bych se charakterizovala. Baví mě vymýšlet nové zdravé a hlavně bezlepkové recepty, na kterých si pochutná skutečně každý. Toho, že jsem komunikativní a ráda si povídám s lidmi, si můžete všimnout v rozhovorech, které pravidelně přibývají na našem blogu. Proto, jestli ti chybí motivace, rychle si nějaký přečti.