Olomoucké syrečky buď miluješ, nebo ne. Jelikož jsou aromatické, ne každému chutnají. V této kombinaci jsou však nenápadné a pomazánka výbornou chutí při-pomíná například brynzovou. Doplnit ji můžeme libovolnou zeleninou a pečivem.
Jak na to?
1
Květák uvaříme buď v páře, nebo ve vodě. Po vychladnutí ho nakrájíme na kousky a dáme do misky.
2
Přidáme zbývající suroviny a vše rozmixujeme tyčovým mixé-rem dohladka.
Tip: Můžeme přidat také mletou sladkou červenou papriku a na vrch chleba jarní cibulku.
Ať ti chutná! 😊
Dopřej svému tělu nejen kvalitní a zdravou stravu, ale posil i svoji tělesnou stránku výborným cvičením a pohybem. Přidej se k nám a cvič kdekoliv a kdykoliv!
Jmenuju se Viki a jsem fotografka a blogerka. Mým největším hobby je kromě jógy a cvičení vaření/pečení a focení, takže Fitshaker je pro mě super místem, kde to všechno můžu zrealizovat a podělit se s vámi o recepty nebo tipy z kuchyně. Miluji zdravé vaření, kvalitní sezónní suroviny, ráda podporuji domácí dodavatele a výrobce potravin a snažím se vytvářet chutné a výživné recepty. Jídlo je důležitou součástí našeho života a, jak se říká, jsme to, co jíme, takže by nám na tom mělo záležet. :-) Můj Instagram @viktoria.janov