Doba vinobraní je tady. Hrozny dozrávají ve vinicích a nabírají slunce do svých krásných plodů. Proto je nejlepší konzumovat hrozny čerstvé bez úpravy. Možná se ti bude zdát tato kombinace zvláštní, ale sýr s hrozny je skvělá volba. Stačí přidat ještě pár chutných surovin a salát bude neodolatelný.
Jak na to?
1
Salátové listy opláchneme a natrháme do 2 větších misek.
2
Meloun a sýr nakrájíme na kostky a přidáme k salátu.
3
Hrozny umyjeme a bobulky přidáme do misek.
4
Salát pokapeme citronovou šťávou a medem a posypeme vlašskými ořechy.
5
Jemně promícháme a nahoru nastrouháme hobliny parmezánu.
Výživové hodnoty na 1 porci:
410 kcal
1726 kJ
T:
24 g
B:
14 g
S:
33 g
V:
5 g
Dobrou chuť 😊!
Mým snem bylo pomáhat lidem s nadváhou a obezitou. Napsala jsem motivační knihu „Kilá, ktoré mi zmenili život“, kuchařku „Ako dobre jesť a nepribrať“ a diář jako malý tahák pro štíhlou linii. Na svojí stránce chudnem-rozumne.com přispívám články, recepty, někdy i radami o tom, jak co nejlépe a nejzdravěji hubnout bez jojo efektu. Vytvářím výživové plány a snažím se pomáhat lidem, kteří věčně bojují s kily navíc. Výživou a zdravějším vařením se zabývám 9 let. Teď i profesionálně jako výživový poradce.