Medové kuřecí nudličky na lehkém salátu
15 min
1 porce

Masíčko nám dodá potřebnou dávku bílkovin. Zeleninový salát zase potřebné vitamíny, minerály a zdravou formu tuků. Toto jídlo je ideální večeří. V létě si ho můžeme dopřát se salátem z receptu, v zimě s křupavou restovanou nebo grilovanou zeleninou.
Jak na to?
1
Kuřecí masíčko nakrájíme na tenké nudličky a namarinujeme v sójové omáčce, medu, pomerančové šťávě, soli a pepři. Můžeme nechat naložené přes noc nebo si ho připravíme aspoň 30 minut před smažením.
2
Potom přidáme na pánev olivový olej a restujeme maso, dokud není měkké.
3
Salát připravíme smícháním všech surovin.
4
Masíčko servírujeme na salátu a posypeme semínky.

Dobrou chuť 🙂!