Míchaná vajíčka k snídani zasytí nejlépe. Já jsem vždy dělala klasiku, ale teď jsem si ji ozvláštnila balkánským sýrem a ještě stále rostoucím medvědím česnekem. Dopřej si hned od rána dobrotu.
Jak na to?
1
Na pánvi ohřejeme olivový olej.
2
Přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a chvilku orestujeme.
3
Když je cibule orestovaná, přidáme rozšlehaná vajíčka a mícháme.
4
Medvědí česnek nakrájíme a spolu s nadrobenou fetou jemně přimícháme k vajíčkům.
5
Opatrně dochutíme solí, protože feta už je slaná.
6
Můžeme podávat s domácím chlebem nebo oblíbeným pečivem.
Výživové hodnoty na 1 porci:
456 kcal
1919 kJ
T:
26 g
B:
23 g
S:
31 g
V:
3 g
Dobré ráno a dobrou chuť! :-)
Mým snem bylo pomáhat lidem s nadváhou a obezitou. Napsala jsem motivační knihu „Kilá, ktoré mi zmenili život“, kuchařku „Ako dobre jesť a nepribrať“ a diář jako malý tahák pro štíhlou linii. Na svojí stránce chudnem-rozumne.com přispívám články, recepty, někdy i radami o tom, jak co nejlépe a nejzdravěji hubnout bez jojo efektu. Vytvářím výživové plány a snažím se pomáhat lidem, kteří věčně bojují s kily navíc. Výživou a zdravějším vařením se zabývám 9 let. Teď i profesionálně jako výživový poradce.