Na hamburger nemusíš chodit jen do restaurace či bistra. Ukážeme si, jak snadno si ho můžeš připravit doma. Navíc budeš mít jistotu, že v něm nenajdeš žádné přidané konzervanty.
Jak na to?
1
Maso vložíme do misky.
2
Přidáme protein bez chuti.
3
Dochutíme česnekem, solí a pepřem.
4
Dobře všechno promícháme.
5
Na pánvi rozehřejeme olej a rukama tvoříme malé hamburgery.
6
Opékáme z každé strany.
7
Když jsou hamburgery opečené, položíme je na toastový chléb, potřeme hořčicí a obložíme zeleninou.
Výživové hodnoty na 1 porci:
320 kcal
1345 kJ
T:
9 g
B:
41 g
S:
5 g
V:
4 g
Dobrou chuť! 🙂
Mým snem bylo pomáhat lidem s nadváhou a obezitou. Napsala jsem motivační knihu „Kilá, ktoré mi zmenili život“, kuchařku „Ako dobre jesť a nepribrať“ a diář jako malý tahák pro štíhlou linii. Na svojí stránce chudnem-rozumne.com přispívám články, recepty, někdy i radami o tom, jak co nejlépe a nejzdravěji hubnout bez jojo efektu. Vytvářím výživové plány a snažím se pomáhat lidem, kteří věčně bojují s kily navíc. Výživou a zdravějším vařením se zabývám 9 let. Teď i profesionálně jako výživový poradce.