Dobrý snídaňový chlebíček není nikdy na škodu. 😊 Verzí na banánový chlebíček existuje nekonečné množství, tak si dnes připravíme jeden s kešu ořechy a ovesnými vločkami. Je bez cukru, velmi chutný a sytý. Můžeš si ho dát k snídani nebo vzít kamkoliv s sebou.
Jak na to?
1
Vajíčka vyšleháme do pěny s medem a vodou.
2
Banány rozmačkáme na kaši a přimícháme k vaječné směsi.
3
Přidáme namleté kešu ořechy, kypřicí prášek a namleté vloč-ky.
4
Všechno promícháme a těsto nalijeme do formy na chlebíček, kterou předem vymastíme kokosovým olejem.
5
Chlebíček pečeme na 170 ˚C přibližně 30 minut, je třeba ho sledovat. Když bude zlatavý, je hotový.
Tip: Chutná výborně politý řeckým jogurtem a posypaný ořechy, případně arašídovým máslem nebo Fitnutkou.
Výživové hodnoty na 1 porci:
286 kcal
1205 kJ
T:
11 g
B:
9 g
S:
35 g
V:
3 g
Příjemné mlsání! 😊
Dopřej svému tělu nejen kvalitní a zdravou stravu, ale posil i svoji tělesnou stránku výborným cvičením a pohybem. Přidej se k nám a cvič kdekoliv a kdykoliv!
Jmenuju se Viki a jsem fotografka a blogerka. Mým největším hobby je kromě jógy a cvičení vaření/pečení a focení, takže Fitshaker je pro mě super místem, kde to všechno můžu zrealizovat a podělit se s vámi o recepty nebo tipy z kuchyně. Miluji zdravé vaření, kvalitní sezónní suroviny, ráda podporuji domácí dodavatele a výrobce potravin a snažím se vytvářet chutné a výživné recepty. Jídlo je důležitou součástí našeho života a, jak se říká, jsme to, co jíme, takže by nám na tom mělo záležet. :-) Můj Instagram @viktoria.janov