Na tento recept budeš potřebovat jen jeden hrnec a 30 minut času. Výsledkem bude krémové a chutné jídlo, výborné během rušných pracovních dní. S hovězím masem a těstovinami obecně nemůžeš opravdu nic zkazit.
Jak na to?
1
Ve větší pánvi ohřejeme olivový olej a osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme mleté maso, okořeníme ho a opékáme 5–7 minut.
2
Potom přidáme těstoviny, vývar, worcestrovou omáčku, rajčata a smetanu. Vaříme při nízké teplotě a občas promícháme. Pokud je třeba, ještě dolijeme vodu/vývar.
3
Nakonec přidáme špenát, dusíme 5 minut. Potom přidáme sýr, necháme roztopit a podáváme.
Výživové hodnoty na 1 porci:
449 kcal
1886 kJ
T:
16 g
B:
32 g
S:
40 g
V:
4 g
Ať ti chutná! 😊
Dopřej svému tělu nejen kvalitní a zdravou stravu, ale posil i svoji tělesnou stránku výborným cvičením a pohybem. Přidej se k nám a cvič kdekoliv a kdykoliv!
Jídlo a fotografie je úžasný kreativní prostor, ve kterém ráda tvořím, experimentuji, zkouším nové věci a ráda se o ně podělím. Vaření mě baví a je to moje hobby. Vyrůstala jsem na vesnici, proto dávám přednost domácím sezónním surovinám a poctivým výrobkům. Upřednostňuji jednoduchou přípravu a dostupné suroviny, spojuji tradiční s moderním a miluji voňavé koření. Pestrost a barevnost pokrmů mě zavedly na cestu fotografie jídla a všeho, co je s ním spojeno. Můj blog: pekneajedlo.blogspot.cz