Jaký je tvůj oblíbený recept z květáku? Pochutnáš si na polévce, děláš z něj rýži nebo například květákovou kaši jako přílohu? A zkoušela jsi už květákové kari? Recept je jednoduchý a hotový do půl hodinky. Jednoduše zdravý rychlý oběd bez masa. Zahřeje a vypálí bacily, ideální do sychravého počasí. Mňam!
Jak na to?
1
Na oleji osmažíme nasekanou cibuli, česnek a zázvor.
2
Přidáme všechno koření a zamícháme.
3
Potom přidáme nakrájený květák, tofu a chvíli osmažíme.
4
Přidáme sójovou omáčku, vinný ocet, rajčatový protlak nebo pastu a nakonec zalijeme kokosovým mlékem.
5
Vaříme doměkka.
6
Podáváme s uvařenými těstovinami, rýží nebo jinou přílohou.
Přeju ti dobrou chuť!
Jsem zakladatelkou online ženského magazínu „Ženuškáreň“, jehož prostřednictvím nabízím inspiraci a motivaci, jak žít lépe, zdravěji a kvalitněji. Napsala jsem knihu pro ženy „Tvoje kniha do kabelky“. Spolupodílela jsem se i na tvorbě bestsellerů „Z fitka do kuchyne“, „Fitness diár“, „Fitness kalendár“. Žít zdravě pro mě znamená přijmout sama sebe se všemi nedokonalostmi, najít rovnováhu a být šťastná.