Někdy si k snídani ráda dopřeju něco sladkého. Protože v pracovní dny na to moc času nemám, využívám víkendy. Ale abych to s tím sladkým moc nepřeháněla, používám k slazení čekankový sirup. Obsahuje málo sacharidů, ale přitom hodně vlákniny. Takže spojím příjemné s užitečným.
Ako na to?
1
Všechny ingredience kromě ovoce a pudingu vložíme do mixéru.
2
Mixujeme, dokud nám nevznikne hladké těsto.
3
Když se nám zdá husté, přidáme trochu vody.
4
Z těsta pečeme vafle.
5
Podle návodu uvaříme puding, kterým je pomažeme.
6
Dozdobíme ovocem podle chuti a pokapeme čekankovým topingem.
Tip: Místo pudingu můžeme vafle namazat např. i Fitnutkou nebo jiným kvalitním oříškovým krémem. Pokud nevíš, čeho si všímat na etiketách oříškových másel, přečti si náš článek, ve kterém jsme robili porovnání.
Výživové hodnoty na 1 porci:
333 kcal
1401 kJ
T:
14 g
B:
10 g
S:
41 g
V:
14 g
Ať ti chutná! :-)
Mým snem bylo pomáhat lidem s nadváhou a obezitou. Napsala jsem motivační knihu „Kilá, ktoré mi zmenili život“, kuchařku „Ako dobre jesť a nepribrať“ a diář jako malý tahák pro štíhlou linii. Na svojí stránce chudnem-rozumne.com přispívám články, recepty, někdy i radami o tom, jak co nejlépe a nejzdravěji hubnout bez jojo efektu. Vytvářím výživové plány a snažím se pomáhat lidem, kteří věčně bojují s kily navíc. Výživou a zdravějším vařením se zabývám 9 let. Teď i profesionálně jako výživový poradce.