
Hruškové pyré je plné zdravých ingrediencí a skvěle se hodí k snídani nebo svačině. Výborná pochoutka pro malé i velké.
Jak na to v Luli Chefovi Midi?
1
Hrušky, pohanku, vypeckované datle, skořici a vodu (cca 500 ml) dáme do Luli Chef Midi. Zapneme program SOUP/PUREE a počkáme 20 minut.
2
Podáváme teplé nebo studené s libovolnou polevou.
Výživové hodnoty na 1 porci (100 g):
131 kcal
552 kJ
T:
0.7 g
B:
3 g
S:
27 g
V:
4 g

Jak na to v hrnci?
1
Do hrnce dáme vodu, pohanku, hrušky, datle a skořici. Vaříme, dokud pohanka není uvařená, a potom všechno rozmixujeme dohladka.
2
Podáváme teplé nebo studené s libovolnou polevou.

Příjemné mlsání. 😊
Jestli miluješ sladkou snídani, pak neváhej a nahlédni do našeho e-shopu. Čekají tam na tebe naše snídaňové kaše.
Jídlo a fotografie je úžasný kreativní prostor, ve kterém ráda tvořím, experimentuji, zkouším nové věci a ráda se o ně podělím. Vaření mě baví a je to moje hobby. Vyrůstala jsem na vesnici, proto dávám přednost domácím sezónním surovinám a poctivým výrobkům. Upřednostňuji jednoduchou přípravu a dostupné suroviny, spojuji tradiční s moderním a miluji voňavé koření. Pestrost a barevnost pokrmů mě zavedly na cestu fotografie jídla a všeho, co je s ním spojeno. Můj blog: pekneajedlo.blogspot.cz