Znáš to. Přijdeš večer domů, jsi hladová a po celém dnu unavená. Na zdlouhavé vaření opravdu nemáš chuť. Přesně pro tyto chvíle je tu tento recept na rychlou a chutnou večeři. Než si nakrájíš zeleninu, v pánvi se opeče opravdu hutná a kvalitní ryba. Stačí 30 minut a ty můžeš večeřet výživné jídlo.
Jak na to?
1
Na pánvi rozehřejeme olivový olej. Filet candáta položíme na pánev kůží dolů.
2
Snížíme teplotu a pomalu candáta opékáme z obou stran.
3
Mezitím můžeme připravit saláty.
4
Rajčátka nakrájíme na poloviny.
5
V misce smícháme balsamico krém spolu s olivovým olejem a přilejeme k nakrájeným rajčátkům. Promícháme a dochutíme solí a pepřem.
6
Ledový salát nakrájíme na nudličky.
7
Přidáme nastrouhaný parmezán, zakysanou smetanu, sůl, pepř a všechno společně dobře promícháme.
8
Opečeného candáta dáme na talíř, pokapeme citronovou šťávou a podáváme s hotovými saláty.
Výživové hodnoty na 1 porci:
284 kcal
1193 kJ
T:
14 g
B:
34 g
S:
5 g
V:
1 g
Přeju dobrou chuť a pěkný večer! :-)
Mým snem bylo pomáhat lidem s nadváhou a obezitou. Napsala jsem motivační knihu „Kilá, ktoré mi zmenili život“, kuchařku „Ako dobre jesť a nepribrať“ a diář jako malý tahák pro štíhlou linii. Na svojí stránce chudnem-rozumne.com přispívám články, recepty, někdy i radami o tom, jak co nejlépe a nejzdravěji hubnout bez jojo efektu. Vytvářím výživové plány a snažím se pomáhat lidem, kteří věčně bojují s kily navíc. Výživou a zdravějším vařením se zabývám 9 let. Teď i profesionálně jako výživový poradce.