Je čas medvědího česneku. Jeho benefity jsou pro náš organismus výborné.
Já jsem ho zakomponovala do těstovin, kde ve skvělé omáčce vytvoří společně s kuřecím masem úžasnou chuť.
Jídlo je rychlé a chutné. Pokud chcete uvařit pro víc lidí, stačí, když ingredience vynásobíte počtem lidí. 😊
Jak na to:
1
Penne uvaříme podle návodu.
2
Na pánvi rozehřejeme olivový olej a přidáme kuřecí prsa nakrájená na drobné kousky.
3
Kuřecí prsa restujeme dozlatova.
4
V misce smícháme smetanu na vaření se zakysanou smetanou.
5
Když jsou kuřecí prsa orestovaná, stáhneme je ze zdroje tepla a zalejeme rozmíchanou smetanou.
6
Přidáme nastrouhaný parmezán a nakrájený medvědí česnek.
7
Promícháme, ochutíme solí a pepřem a necháme společně ještě 5 minut za stálého míchání prohřát.
Výživové hodnoty na 1 porci (proteinové penne):
2220 kJ
T:
30 g
B:
51 g
S:
11 g
V:
3 g
Výživové hodnoty na 1 porci (celozrnné penne):
2208 kJ
T:
30 g
B:
36 g
S:
27 g
V:
1 g
Dobrou chuť 😊!
Pojď si s námi zamakat a změnit svoji postavu i ty vo Výzvě do plavek 2023. Výzva bude i letos obsahovat fantastická videa o stravování.
Přidej se k nám a přihlaš se ještě dnes:
Mým snem bylo pomáhat lidem s nadváhou a obezitou. Napsala jsem motivační knihu „Kilá, ktoré mi zmenili život“, kuchařku „Ako dobre jesť a nepribrať“ a diář jako malý tahák pro štíhlou linii. Na svojí stránce chudnem-rozumne.com přispívám články, recepty, někdy i radami o tom, jak co nejlépe a nejzdravěji hubnout bez jojo efektu. Vytvářím výživové plány a snažím se pomáhat lidem, kteří věčně bojují s kily navíc. Výživou a zdravějším vařením se zabývám 9 let. Teď i profesionálně jako výživový poradce.