
Už jako malá jsem ve školce milovala rybičkovou pomazánku. A zůstalo mi to dodnes. A protože si ji chci někdy dopřát i k snídani, dělám ji bez cibule. Na zjemnění používám uvařené vajíčko a Lučinu. Teď jsem objevila skyr Lučina. Obsahuje méně tuků a výborně chutná. Vyzkoušej.
Jak na to?
1
Vajíčko uvaříme natvrdo.
2
Necháme ho vychladnout a spolu se sardinkami, změklým máslem a skyrem vložíme do mixéru.
3
Dochutíme solí a černým pepřem.
4
Všechno vymixujeme dohladka.
5
Pažitku nakrájíme nadrobno a přimícháme k pomazánce.
6
Podáváme na domácím chlebíčku nebo pečivu.

Výživové hodnoty na 1 porci (cca 50 g bez chleba):
117 kcal
493 kJ
T:
9 g
B:
7 g
S:
3 g
V:
0 g

Přeji ti dobrou chuť 😊.
Mým snem bylo pomáhat lidem s nadváhou a obezitou. Napsala jsem motivační knihu „Kilá, ktoré mi zmenili život“, kuchařku „Ako dobre jesť a nepribrať“ a diář jako malý tahák pro štíhlou linii. Na svojí stránce chudnem-rozumne.com přispívám články, recepty, někdy i radami o tom, jak co nejlépe a nejzdravěji hubnout bez jojo efektu. Vytvářím výživové plány a snažím se pomáhat lidem, kteří věčně bojují s kily navíc. Výživou a zdravějším vařením se zabývám 9 let. Teď i profesionálně jako výživový poradce.


