V chladném počasí si ráda připravuju teplou zeleninu na různé způsoby. Kombinace grilované zeleniny a camembertu je výborný tip na večeři.
Její příprava ti zabere skutečně 5 minut a zatímco se bude grilovat, stihneš například 20minutové online cvičení s námi 😊.
Jak na to?
1
Do zapékací mísy dáme lžíci olivového oleje a camembert, který překrojíme na 4 části.
2
Přidáme nakrájenou papriku, rajčata, mrkev, olivy a špenát, pokapeme lžící olivového oleje a posypeme bazalkou. Mrkev se peče déle, můžeme ji nastrouhat i na tenké proužky.
3
Všechno společně necháme péct 20 minut v rozehřáté troubě při 170 stupních. Sem tam během pečení zeleninu promícháme.
4
Hotové jídlo doplníme ještě čerstvým špenátem, případně čerstvou zeleninou.
Výživové hodnoty na 1 porci:
465 kcal
1953 kJ
T:
35 g
B:
22 g
S:
13 g
V:
6 g
Ať ti chutná 😊!
Výzva sice už běží, ale stále není pozdě naskočit do tohoto restartového vlaku s námi a pustit se do svojí proměny 🤗.
Odmala zbožňuju pohyb, pozitivní věci, čas strávený v přírodě a smích. Ráda tvořím originály, dolaďuju detaily a neskutečně relaxuju při kreativních věcech. Miluju focení a foodstyling. Když to, na čem si pochutnáváme, lahodí i našim očím. Nejvzácnější je pro mě čas s mojí rodinkou a naplňuje mě i to, když naservíruju na stůl něco speciálního. Od té doby, co jsem maminkou, upřednostňuju zdravé varianty a vyvážené mlsky. Budu mít radost, pokud tě svými příspěvky inspiruju. 😊