Všechny
Recepty
Zdraví
Stravování
Všeobecné
Cvičení
Fitshaker podcasty
Hubnutí
Proměny
Seberozvoj a motivace
Pro fit maminky
Fit pobyty a dovolené
Těhotenství
Myslíme ekologicky!

Grilovaný camembert se zeleninou a s olivami

25 min
1 porce
grilovany camembert

Potřebujeme: 

  • 1 camembert
  • 2 lžíce kvalitního olivového oleje
  • 1 červenou masitou papriku
  • 6–8 ks cherry rajčátek
  • 1 čerstvou mrkev
  • 10 černých oliv
  • hrst čerstvého špenátu
  • bazalku
grilovany camembert

V chladném počasí si ráda připravuju teplou zeleninu na různé způsoby. Kombinace grilované zeleniny a camembertu je výborný tip na večeři.

Její příprava ti zabere skutečně 5 minut a zatímco se bude grilovat, stihneš například 20minutové online cvičení s námi 😊.

Jak na to?

1

Do zapékací mísy dáme lžíci olivového oleje a camembert, který překrojíme na 4 části.

2

Přidáme nakrájenou papriku, rajčata, mrkev, olivy a špenát, pokapeme lžící olivového oleje a posypeme bazalkou. Mrkev se peče déle, můžeme ji nastrouhat i na tenké proužky.

3

Všechno společně necháme péct 20 minut v rozehřáté troubě při 170 stupních. Sem tam během pečení zeleninu promícháme.

4

Hotové jídlo doplníme ještě čerstvým špenátem, případně čerstvou zeleninou.

Výživové hodnoty na 1 porci:

465 kcal

1953 kJ

T:

35 g

B:

22 g

S:

13 g

V:

6 g

grilovany camembert v rure

Ať ti chutná 😊!

Výzva sice už běží, ale stále není pozdě naskočit do tohoto restartového vlaku s námi a pustit se do svojí proměny 🤗.

cviceni na doma
Fotka autora
Martina Kurtulíková
Redaktor ve Fitshakeru

Odmala zbožňuju pohyb, pozitivní věci, čas strávený v přírodě a smích. Ráda tvořím originály, dolaďuju detaily a neskutečně relaxuju při kreativních věcech. Miluju focení a foodstyling. Když to, na čem si pochutnáváme, lahodí i našim očím. Nejvzácnější je pro mě čas s mojí rodinkou a naplňuje mě i to, když naservíruju na stůl něco speciálního. Od té doby, co jsem maminkou, upřednostňuju zdravé varianty a vyvážené mlsky. Budu mít radost, pokud tě svými příspěvky inspiruju. 😊

Líbí se ti náš článek? Sdílej ho na sociálních sítích.