Neodolatelně dobrá snídaně i přesnídávka: Třešňový chia pudink

Od ochucených kupovaných jogurtů bychom měli všichni dát ruce pryč. Obsahují hodně umělých přísad a všelijakých konzervantů, které do těla nepatří. Mnohem lepší je namíchat si doma svůj vlastní ochucený jogurt, který si můžeme dát na snídani, případně jako přesnídávku. A super je, že jak je rok dlouhý, vždy si ho můžeme připravit jinak i podle dostupnosti sezónního ovoce. V tomto případě jsem vsadila na chuť čerstvých třešní. Dopřej si třešňový chia pudink na snídani nebo přesnídávku i ty. ;-)
TIP: Pudink můžeme podávat ihned, nebo ho dáme ještě na hodinu vychladit do ledničky. Třešňové pyré ztuhne a jeho chuť bude připomínat ovocný nanuk.


Přeju ti příjemný start do nového dne! 😊
Více fantastických receptů na snídaně, přesnídávky, ale i pro jiné části dne najdeš i na našem blogu: