Mám pro tebe lahodný recept na proteinový rýžový puding, který se skvěle hodí po tréninku. Je vynikající a zdravý. Věřím, že si ho zamiluješ i jako občerstvení nebo dezert. Tento recept je jednoduchý a chutná úžasně.
Jak na to?
1
Smícháme uvařenou rýži a mléko v hrnci a vaříme na středním stupni.
2
Dusíme za častého míchání na mírném stupni 30–35 minut, dokud rýže úplně nezměkne.
3
Odstraníme ze zdroje tepla a necháme mírně vychladnout.
4
Přidáme mořskou sůl, vanilkový extrakt a skořici. Dobře promícháme.
5
Přidáme protein a dobře promícháme.
6
Puding podáváme teplý nebo vychlazený s libovolnou polevou, například s jogurtem, posypaný granolou a doplněný ovocem.
Výživové hodnoty na 1 porci (bez příloh):
328 kcal
1380 kJ
T:
6 g
B:
31 g
S:
34 g
V:
2 g
Příjemné mlsání! 😊
Máme pro tebe skvělý SLADKÝ DÁREK! Nakup do 14. 2. v našem e-shopu nad 1750 Kč a my ti přibalíme naši kuchařku Z fitka do kuchyne 3, která v sobě ukrývá několik sladkých inspirací na valentýnské pečení. 😋
Jídlo a fotografie je úžasný kreativní prostor, ve kterém ráda tvořím, experimentuji, zkouším nové věci a ráda se o ně podělím. Vaření mě baví a je to moje hobby. Vyrůstala jsem na vesnici, proto dávám přednost domácím sezónním surovinám a poctivým výrobkům. Upřednostňuji jednoduchou přípravu a dostupné suroviny, spojuji tradiční s moderním a miluji voňavé koření. Pestrost a barevnost pokrmů mě zavedly na cestu fotografie jídla a všeho, co je s ním spojeno. Můj blog: pekneajedlo.blogspot.cz