Není nad domácí rýžovou kaši, je mnohem lepší a chutnější než ta ze sáčku (instantní) a navíc obsahuje i více živin. Pojď si se mnou připravit zdravou snídani, která tě zasytí na celé dopoledne.
Jak na to?
1
Já jsem použila kulatozrnnou rýži a postupovala jsem podle návodu na obalu – nejprve ji propláchneme horkou a potom studenou vodou.
2
Dáme do hrnce a zalejeme dvojnásobným množstvím vlažné vody, osolíme a za občasného míchání vaříme na středním plameni doměkka.
3
Mražené ovoce dáme na pánev, přidáme asi 2 lžíce vody a na středním plameni pomalu rozehříváme, dokud nevznikne mírně tekutá konzistence.
4
Hotovou rýži naservírujeme do hlubokých talířů, polejeme horkým lesním ovocem a pokapeme medem.
TIP: Doporučuji podávat i se sekanými ořechy nebo mandlovými lupínky.
Přeju ti krásný start do nového dne a dobrou chuť! :-)
Jsem zakladatelkou online ženského magazínu „Ženuškáreň“, jehož prostřednictvím nabízím inspiraci a motivaci, jak žít lépe, zdravěji a kvalitněji. Napsala jsem knihu pro ženy „Tvoje kniha do kabelky“. Spolupodílela jsem se i na tvorbě bestsellerů „Z fitka do kuchyne“, „Fitness diár“, „Fitness kalendár“. Žít zdravě pro mě znamená přijmout sama sebe se všemi nedokonalostmi, najít rovnováhu a být šťastná.