Mám pro tebe tip na chutnou a zdravím nabitou pomazánku nebo perfektní dip do sendvičů, na topinky či čerstvé pečivo, který je tak jednoduchý na přípravu! Jestli máš ráda chuť sušených rajčat, tohle se ti bude určitě líbit. Na její výrobu ti stačí jen 5 jednoduchých ingrediencí a pár minut tvého času.
Tato lahodná a krémová pomazánka je plná chutí a dá se použít téměř k čemukoliv! Miluju na ní její zářivou barvu a hladkou texturu plus její neodolatelnou sladkou a intenzivní rajčatovou chuť. A jako bonus ji můžeš nabídnout svým dětem. Mému dvouletému hned zachutnala. Je to super tip, jak nacpat zeleninu do jídla.
Jak na to?
1
Všechny ingredience včetně vody, olivového oleje a medu rozmixujeme na jemnou kaši. Hustotu si můžeme upravit podle sebe přidáním vody.
2
Dochutíme solí a podáváme se zeleninou, topinkami, čerstvým pečivem, salátem, sendvičem, jak jen chceme.
TIP: Pomazánku jsem dělala i pro syna, proto jsem ji nekořenila. Vy si můžete pomazánku klidně udělat pikantní nebo použít bylinky.
Ať ti chutná 😊
Pojď si s námi zamakat a změnit svoji postavu i ty vo Výzvě do plavek 2023. Výzva bude i letos obsahovat fantastická videa o stravování.
Přidej se k nám a přihlaš se ještě dnes:
Jídlo a fotografie je úžasný kreativní prostor, ve kterém ráda tvořím, experimentuji, zkouším nové věci a ráda se o ně podělím. Vaření mě baví a je to moje hobby. Vyrůstala jsem na vesnici, proto dávám přednost domácím sezónním surovinám a poctivým výrobkům. Upřednostňuji jednoduchou přípravu a dostupné suroviny, spojuji tradiční s moderním a miluji voňavé koření. Pestrost a barevnost pokrmů mě zavedly na cestu fotografie jídla a všeho, co je s ním spojeno. Můj blog: pekneajedlo.blogspot.cz