Vyzkoušej tento rychlý a chutný oběd. Cizrna je velmi výživná, a navíc pořádně zasytí. Do toho se krásně snoubí s lehkou jasmínovou rýží.
Jak na to?
1
Cibuli nakrájíme nadrobno.
2
Česnek, zázvor a chilli nastrouháme nadrobno.
3
V hrnci na oleji opékáme do sklovita cibuli, potom přidáme česnek, zázvor a chilli.
4
Přidáme všechno koření a promícháme.
5
Potom přidáme rajčata, špenát, osolíme a restujeme až do zhoustnutí.
6
Cizrnu z konzervy zbavíme vody, přidáme ji do hrnce a přivedeme k varu.
7
Poté vaříme na nejmenším plameni přibližně 20 minut.
8
Na závěr přidáme nakrájený koriandr a pokapeme šťávou z limetky.
Tip: Podáváme např. s jasmínovou rýží.
Přeju ti dobrou chuť!
Jsem zakladatelkou online ženského magazínu „Ženuškáreň“, jehož prostřednictvím nabízím inspiraci a motivaci, jak žít lépe, zdravěji a kvalitněji. Napsala jsem knihu pro ženy „Tvoje kniha do kabelky“. Spolupodílela jsem se i na tvorbě bestsellerů „Z fitka do kuchyne“, „Fitness diár“, „Fitness kalendár“. Žít zdravě pro mě znamená přijmout sama sebe se všemi nedokonalostmi, najít rovnováhu a být šťastná.