Opět tu máme začátek roku. Mnozí z nás si dali nová předsevzetí. A tak se snažíme začít cvičit, jíst zdravěji a dobře se cítit. Tento recept je jeden z těch, které nám naše předsevzetí pomůžou dodržet. Hodí se jak k snídani, tak i k lehkému obědu nebo večeři. Věřím, že si na něm také pochutnáš.
Jak na to?
1
V případě, že recept připravujeme z mraženého špenátu, nejdřív ho rozpustíme na pánvi.
2
Vajíčka rozšleháme v misce, přidáme špenát a nastrouhaný parmazán.
3
Dochutíme prolisovaným česnekem a solí. Dobře promícháme.
4
Na rozpálené pánvi dozlatova smažíme malé omeletky z obou stran.
5
Ředkev oškrábeme, nastrouháme na struhadle nahrubo, přidáme rukolu, nakrájená rajčata a sůl.
6
Salát pokapeme olivovým olejem a promícháme.
7
Nakonec pokapeme balzamikem.
Výživové hodnoty na 1 porci:
338 kcal
1421 kJ
T:
26 g
B:
17 g
S:
6 g
V:
3 g
Přeji dobrou chuť! :-)
Mým snem bylo pomáhat lidem s nadváhou a obezitou. Napsala jsem motivační knihu „Kilá, ktoré mi zmenili život“, kuchařku „Ako dobre jesť a nepribrať“ a diář jako malý tahák pro štíhlou linii. Na svojí stránce chudnem-rozumne.com přispívám články, recepty, někdy i radami o tom, jak co nejlépe a nejzdravěji hubnout bez jojo efektu. Vytvářím výživové plány a snažím se pomáhat lidem, kteří věčně bojují s kily navíc. Výživou a zdravějším vařením se zabývám 9 let. Teď i profesionálně jako výživový poradce.